Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H θάλασσα, το ψαροτούφεκο και η ελεύθερη κατάδυση είναι το πάθος μας, ο σωστός εξοπλισμός η ειδικότητά μας.

Στην XT Diving pro δημιουργούμε, από το 2012, καινοτόμα προϊόντα για όλους εσάς που λατρεύετε την ελεύθερη κατάδυση και το υποβρύχιο κυνήγι. Παγκόσμιοι πρωταθλητές, ελεύθεροι δύτες όλων των επιπέδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό απολαμβάνουν την περιπέτεια και την ελευθερία του βυθού με  τον εξοπλισμό μας.  

Στολές κατάδυσης και μάσκες για μεγάλους και μικρούς εξερευνητές, πέδιλα Carbon, ψαροτούφεκα και κάθε είδους πατέντες και αξεσουάρ για τον απνεϊστα ψαροκυνηγό είναι μερικά από τα είδη που θα βρείτε στην XT Diving pro. Προϊόντα ποιοτικά, ασφαλή και δοκιμασμένα από εμάς, τους λάτρεις της θάλασσας!

Η δυνατότητα εκπαίδευσης στην ελεύθερη κατάδυση με σχολεία και σεμινάρια καθώς και η προσαρμογή της στο ψαροτούφεκο είναι η ειδικότητά μας. 
Ελάτε να βρούμε μαζί τον εξοπλισμό που ταιριάζει στις δικές σας καταδυτικές ανάγκες με γνώση, εμπειρία και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

Το ταξίδι σας στο νερό ξεκινάει.
Your passion, our specialty

Η Ιστορία μας

«Δέκα Σαμιώτικα πεύκα! έτσι θα τη λέμε τη βάρκα μας, εγγονέ!» είπε μια μέρα όλο καμάρι ο παππούς μου, ο καπετάν Νίκος. 
Κι από τότε η ζωή μου απέκτησε χρώμα, εικόνες, γεύσεις κι εμπειρίες θαλασσινές. Μεγαλώνοντας, έμαθα και το ψαροτούφεκο, μετά ήρθαν οι αγώνες και τα εθνικά πρωταθλήματα υποβρύχιας αλιείας. Και κάπως έτσι ξεκίνησε η επαγγελματική μου ενασχόληση με το χώρο της κατασκευής καταδυτικού εξοπλισμού και η πρώτη εταιρία XΧone.

Με αγάπη και μεράκι, κατασκευάσαμε νέα προϊόντα για τους αθλητές ελεύθερης κατάδυσης και υποβρύχιου κυνηγιού.
Εμπνευστήκαμε και φτιάξαμε λεπίδες από carbon και στη συνέχεια καινοτόμες στολές υποβρύχιων δραστηριοτήτων. Η αρχική προσπάθειά μας πέτυχε απόλυτα και από το 2012, με τη μεγάλη πια XT Diving Pro, συνεχίζουμε ακούραστα να εξελίσσουμε και να βελτιώνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας. Σύγχρονοι καταδυτικοί εξοπλισμοί που εξασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια και χρηστικότητα είναι στη διάθεση των πελατών μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, των αθλητών και των ερασιτεχνών – όλοι τους λάτρεις της θάλασσας και των υποβρύχιων σπορ. 
H XT Diving Pro, πέρα της κατασκευής εξοπλισμού, εξειδικεύεται και στα σχολεία ελεύθερης κατάδυσης. Με ένα επιλεγμένο επιτελείο καταδυτικών ιατρών και εκπαιδευτών παρέχει απλόχερα την γνώση σε όσους την έχουν ανάγκη και την επιζητούν, από το 2002 έως σήμερα. 

 «Η πρόσβαση στην γνώση δεν πρέπει να είναι προνόμιο των λίγων».  
Αναπόφευκτα η εκπαίδευση ελεύθερης κατάδυσης συναντήθηκε με την πρώτη μου αγάπη, το ψαροτούφεκο. Αυτές οι δυο δραστηριότητες, έχουν πολλές διαφορές τόσο στη φιλοσοφία όσο και το στόχο τους. Η συνάντηση του “vertical rope dive” με την ένοπλη αναζήτηση αλιευμάτων στο περιβάλλον τους με άπνοια ήταν ένα στοίχημα ζωής για μένα. 
Τα σεμινάρια, η αρθρογραφία σε περιοδικά από το 1994, οι εκθέσεις καθώς και οι αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι η πολύτιμη εμπειρία που απέκτησα. Η ανταπόκριση του κοινού στην προσπάθειά μου ήταν εντυπωσιακή. Σύντομα, η ομάδα των μαθητών μεγάλωσε και έγινε η μεγάλη XTDiving team!

Η ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους μαθητές που μας ανεβάζουν τόσο ψηλά αποδεικνύεται με εκπτώσεις στις αγορές του εξοπλισμού μας.
Η XT Diving Pro είναι κάτι ουσιαστικότερο από μια εταιρία: είναι μια μεγάλη παρέα ανθρώπων που αγαπούν τη θάλασσα και τα ασφαλή σπορ.
Και αυτό ακριβώς θα μας φέρνει πάντα κοντά!

Τάσος Χάλαρης