Στολές κατάδυσης για παιδιά

240.00287.01

Product total
Options total
Grand total

Monoshorts για παιδιά: Χωρίς κουκούλα και με φερμουάρ στην πλάτη, Φοριέται εύκολα και προσφέρει άνεση, προστασία και ευκολία στις κινήσεις. Ιδανικό για snorkeling, κολύμπι, ιστιοπλοϊα καθώς και για όλες τις δραστηριότητες σε θάλασσα και πισίνα.

Χρώμα: Μαύρο

Υλικό: Sheico

Πάχος υλικού: 2-3-4-5mm

Μέγεθος: 6, 8, 10, 12 και με μετρολόγιο στολών κατάδυσης (βλέπε παρακάτω Measurements form)

Για περισσοτέρες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Για μας η στολή δεν είναι απλώς ένα φόρεμα αλλά το τρισδιάστατο αντίγραφο του σώματός σας που με επιμέλεια πρέπει να παραμείνει ζεστό και ασφαλές.

Τα υλικά που επιλέγουμε για την ελεύθερη κατάδυση και το ψαροτούφεκο καλύπτουν τις ανάγκες θερμομόνωσης, προστασίας και πλευστότητας.

Τα υλικά των παιδικών στολών χωρίζονται σε 3 κατηγορίες:

ΦΟΔΡΑ / ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ, ΦΟΔΡΑ / ΦΟΔΡΑ, ΛΕΙΟ / ΦΟΔΡΑ

Το κάθε ένα από αυτά υστερεί ή υπερτερεί σε κάποια σημεία έναντι των υπολοίπων, ώστε να μπορούμε να ικανοποιήσουμε απόλυτα τις ανάγκες σας.

Το δικό σας πάθος είναι η δική μας πρόκληση!

ΦΟΔΡΑ / ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ: Η επιλογή υλικών SHEICO υπερκαλύπτει τις ανάγκες του απαιτητικού χρήστη. Η επιλογή συμπίεσης υλικών L της σειράς εγγυάται την καλή γραμμική πλευστότητα του υλικού σε όλα τα βάθη ενώ η ελαστικότητα παραμένει υψηλή.

ΦΟΔΡΑ / ΦΟΔΡΑ: Η επιλογή υλικών SHEICO υπερκαλύπτει τις ανάγκες του καλού χρήστη. Η επιλογή συμπίεσης υλικών L της σειράς εγγυάται την καλή γραμμική πλευστότητα του υλικού σε όλα τα βάθη ενώ η ελαστικότητα παραμένει υψηλή.

H εσωτερική φόδρα μας βοηθά στο γρήγορο βάλε-βγάλε δίχως υγρά και σαπούνια, χωρίς να επηρεάζεται η ελαστικότητα της στολής. 

ΛΕΙΟ / ΦΟΔΡΑ: Η επιλογή του λείου εξωτερικά υλικού βοηθά στην καλύτερη υδρολίσθηση στο νερό και την υψηλότερη θερμική προστασία μέσα και έξω από αυτό.

Χρειάζεται μια ιδιαίτερη προσοχή στο βάλε-βγάλε καθώς και στην τριβή στον βυθό. Η μεγάλη ελαστικότητά της μας προσδίδει ιδιαίτερη άνεση στις κινήσεις μας, κάτι πολύ σημαντικό για όλους τους χρήστες.

H εσωτερική φόδρα μας βοηθά στο γρήγορο βάλε-βγάλε δίχως υγρά και σαπούνια, χωρίς να επηρεάζεται η ελαστικότητα της στολής.

Description

Model: KID

Κατόπιν παραγγελίας έως και 6 εργάσιμες μέρες.

Additional information

Standard Μέγεθος

10, 12, 6, 8

Types of Neoprene

Λείο/Φόδρα, Φόδρα/Ξυρισμένο, Φόδρα/Φόδρα

Πάχος υλικού

2mm, 3mm, 4mm, 5mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Στολές κατάδυσης για παιδιά”